Wolf-Garten WE-B universele handstrooier

Beschrijving

Wolf Garten handstrooier

Wil je egaal en tevens makkelijk mest, kalk of graszaad over je gazon verdelen? Met de Wolf Garten WE-B Universele handstrooier is dat een fluitje van een cent. Het apparaat werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd) en heeft vijf verschillende snelheden om mee te strooien.

Ook de strooibreedte is in vijf verschillende stappen in te stellen. Van een breedte van 50 cm op stand 1, tot de maximale breedte van 250 cm op stand 5. De Wolf Garten handstrooier is daardoor veelzijdig te gebruiken op verschillende oppervlakten.

De bak is van bovenaf eenvoudig af te vullen en kan maximaal 3 liter strooigoed bevatten. Middels het handvat is het apparaat tegelijkertijd te dragen als te bedienen.

Om tot de meest egale verdeling te komen is het aan te raden om de dosering te halveren en vervolgens in twee aparte strooibeurten te verdelen. De eerste helft strooi je in de lengterichting over het oppervlak. De tweede helft strooi je in de breedterichting. In het geval van gras bemesten, krijg je op deze manier gegarandeerd geen gele strepen over je gazon.

TIP: Blijf de Wolf Garten handstrooier tijdens het strooien steeds wat licht op en neer bewegen zodat deze niet verstopt raakt.

service-employee.png

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op.

Specificaties

Inhoud 3 liter
Voeding 4x AA batterij
Werkbreedte 50 – 250 cm

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wolf-Garten WE-B universele handstrooier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nieuwsbrief

Ontvang enkele keren per jaar nieuws over ons bedrijf of tips over gazononderhoud.