Search
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Gekoeld gras, extra lang houdbaar
Gekoeld gras, extra lang houdbaar
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Bezorging door heel NL & BE
Bezorging door heel NL & BE
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Meer dan 60 jaar ervaring
Meer dan 60 jaar ervaring
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Ma. t/m za afhalen mogelijk
Ma. t/m za afhalen mogelijk
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Vele aanverwante artikelen
Vele aanverwante artikelen
Lees verder

Bezorgen & afhalen

Wij bezorgen dagelijks bestellingen door heel Nederland & België. Van kleine pakketjes tot grote pallets. Jouw bestelling liever zelf afhalen? Ook dat kan! Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen over bezorgen & afhalen.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de ordergrootte en plaats van bestemming. Vraag via onze website een offerte aan, of bel ons tijdens kantooruren even oppp.

Nee, het is in principe niet mogelijk om op zaterdag door ons graszoden te laten bezorgen. Graszoden die je bij ons bestelt, worden direct na het oogsten gekoeld en daardoor in houdbaarheid verlengd. Dit betekent dat ze minder snel geel of bruin worden en je meer tijd hebt om de graszoden te verwerken.

Een bestelling van graszoden die je bijvoorbeeld op donderdagochtend plaatst, wordt vrijdag in de loop van de dag geleverd, en is op zaterdagmiddag zonder verlies van kwaliteit nog steeds te leggen. Bewaar de graszoden in de tussentijd wel in de schaduw en uit de wind.

Mocht je toch per se een levering op zaterdag willen, bel ons dan even om te vragen wat er mogelijk is.

De graszoden liggen als een groot pakket gestapeld op een pallet. Vanuit een vrachtauto brengen wij de pallet(s), met een meeneemheftruck of elektrische pompwagen, zo dicht mogelijk bij de tuin als redelijkerwijs mogelijk blijkt te zijn.

Nee, de pallets waar de graszoden op liggen zijn vrij van statiegeld. Je mag deze zelf houden. Wanneer blijkt dat je er niet zoveel mee kunt, lever deze dan in bij een lokale pallethandelaar, gemeentewerf of stortplaats.

Wanneer je een bestelling wenst te laten bezorgen dan kan dit standaard van dinsdag tot en met vrijdag. Bezorging op maandag en zaterdag geschiedt alleen lokaal (regio Tilburg – Waalwijk – Den Bosch), op speciaal verzoek of bij volle vrachten. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kunt graszoden het beste één dag voor het leggen laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je ‘s ochtends direct aan de slag kunt gaan. De graszoden die wij leveren zijn na het oogsten gekoeld en daardoor in houdbaarheid verlengd. Dit betekent dat ze minder snel geel of bruin worden.

Graszoden die bijvoorbeeld op woensdag zijn besteld, worden op donderdag in de loop van de dag geleverd, en zijn op vrijdagmiddag zonder verlies van kwaliteit nog steeds prima te verwerken. Bewaar de graszoden in de tussentijd wel in de schaduw en uit de wind.

Ben je als hovenier bezig aan een tuin in een smalle of doodlopende straat, laat dit dan van tevoren aan onze planning weten. Ook wanneer de graszoden bijvoorbeeld aan de achterkant van het huis moeten worden neergezet. Je kunt hiervoor in het bestelformulier heel eenvoudig de extra notitie regel gebruiken.

De chauffeur zal altijd zijn best doen om de pallet(s) met graszoden, middels een meeneemheftruck of elektrische pompwagen, zo dicht mogelijk bij de tuin te bezorgen. Ben je zelf niet aanwezig? Hang dan op locatie voor de zekerheid een bordje of iets dergelijks op, ter instructie van de chauffeur in kwestie.

Bestellingen kunnen standaard worden afgehaald van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Vanaf maart tot oktober zijn we ook op zaterdagochtend geopend. Laden en lossen buiten de openingstijden om is in goed overleg altijd mogelijk.

Overige veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Ontvang enkele keren per jaar nieuws over ons bedrijf of tips over gazononderhoud.