Bestellen & betalen

We hebben vrijwel altijd een extra hoeveelheid vers geoogste grasrollen op voorraad liggen. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om uiterlijk een halve dag van tevoren jouw gewenste hoeveelheid aan ons door te geven. 

Op werkdagen kan je tussen 08.00 -17.00 uur telefonisch graszoden reserveren via: +31(0)411646950 Van maart t/m oktober zijn we ook geopend op zaterdag tussen 08.00 – 13.00 uur. Nadat je telefonisch een bestelling hebt geplaatst kun je op onze kwekerij met PIN of contant afrekenen. 

Buiten onze openingstijden om kun je ook graszoden reserveren door een kort mailtje te sturen naar: info@kuypersgraszoden.nl 

Als laatste optie kun je een bestelling plaatsten in onze webshop. Je betaalt hierbij veilig en vooraf middels iDEAL. Kies tijdens het bestelproces voor de levermethode “Zelf afhalen”.

Met een opgeklapte achterbank past er gemiddeld 15 vierkante meter in een middenklasse auto. Qua gewicht is dit te vergelijken met 3 volwassen personen. Het is verstandig om wat plastic of een oud kleed mee te nemen om de kofferbak te beschermen.

Op een kleine ongeremde enkelassige aanhangwagen mag circa 15 vierkante meter geplaatst worden. Een wat grotere geremde enkel-assige aanhangwagen is geschikt voor ongeveer 25 vierkante meter en met een geremde dubbelassige aanhangwagen neem je al snel 60 vierkante meter in één keer mee.

Controleer voor de zekerheid de papieren die bij de aanhangwagen horen. Touwen of sjorbanden over de lading zijn handig, een netje is verplicht.

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het kweken en leveren van graszoden. Voor het huren van een aanhangwagen kun je eventueel bij een van de onderstaande bedrijven terecht:

Boedelbak, o.a. Tilburg, Den Bosch, Waalwijk
Paknbak , o.a. Oisterwijk, Vught, Schijndel
Masta, Sint-Oedenrode
Riant Verhuur, Vlijmen
Laurier Aanhangwagens, Drunen
Burgers Verhuur, Tilburg

Ja, bij het afhalen van graszoden kan worden gepind. De bezorging van graszoden verloopt via de webshop. Hierbij betaal je gemakkelijk en veilig vooraf via iDEAL.

Van maart tot en met oktober zijn we op zaterdag geopend van 08.00 tot 13.00 uur. Doordeweeks kun je van 08.00 tot 17.00 uur bij ons terecht voor het kopen van grasmatten.

Ook interessant  Alle blogs

wanneer graszoden leggen vanaf wanneer tot wanneer beste tijd

Wanneer graszoden leggen?

Het leggen van graszoden kan in principe het hele jaar door. Alleen dagen met hevige regenval, sneeuw of vorst vormen echter een uitzondering. Het voor-

Lees verder »