Afhalen

Een graszode is een natuurlijk product en beperkt houdbaar. Om die reden stellen we het zeer op prijs wanneer een bestelling vooraf geplaatst wordt.

Wil je verse graszoden af komen halen, dan is het wenselijk om minimaal een halve dag van tevoren even te bellen.

Voor het laten bezorgen van graszoden verwijzen we je graag naar onze webshop. Voor 13:00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al in huis.

Met een opgeklapte achterbank past er gemiddeld 15 vierkante meter in een middenklasse auto. Qua gewicht is dit te vergelijken met 3 volwassen personen. Het is verstandig om wat plastic of een oud kleed mee te nemen om de kofferbak te beschermen.

Op een kleine ongeremde enkelassige aanhangwagen mag circa 15 vierkante meter geplaatst worden. Een wat grotere geremde enkel-assige aanhangwagen is geschikt voor ongeveer 25 vierkante meter en met een geremde dubbelassige aanhangwagen neem je al snel 60 vierkante meter in één keer mee.

 

Controleer voor de zekerheid de papieren die bij de aanhangwagen horen. Touwen of sjorbanden over de lading zijn handig, een netje is verplicht.

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het kweken en leveren van graszoden. Voor het huren van een aanhangwagen kun je eventueel bij een van de onderstaande bedrijven terecht:

Boedelbak, o.a. Tilburg, Den Bosch, Waalwijk
Paknbak , o.a. Oisterwijk, Vught, Schijndel
Masta, Sint-Oedenrode
Riant Verhuur, Vlijmen
Laurier Aanhangwagens, Drunen
Burgers Verhuur, Tilburg

Ja, bij het afhalen van graszoden kan worden gepind. De bezorging van graszoden verloopt via de webshop. Hierbij betaal je gemakkelijk en veilig vooraf via iDEAL.

Op zaterdag zijn we van 08.00 tot 13.00 uur geopend. Doordeweeks kun je van 08.00 tot 17.00 uur bij ons terecht voor het kopen van grasmatten.

Gazonwekker

Ontvang vier keer per jaar bericht wanneer het tijd is om je gazon te bemesten.