graszoden bezorgen thuisbezorgd

Graszoden bezorgen

Vanaf het voor- tot het najaar bezorgen we vrijwel dagelijks verse graszoden door heel Nederland. Van maandag t/m donderdag voor 13.00 uur besteld is de volgende werkdag vaak al in huis. Een bezorgdatum is maximaal 2 weken vooruit te plannen.

Op de door jouw gekozen dag van levering ontvang je ’s ochtends een bericht over het verwachte tijdstip van levering. Vervolgens zal de chauffeur, zo dicht mogelijk bij jouw tuin, oprit of garagedeur, de graszoden bezorgen. 

Graszoden bezorgen

Graszoden laten bezorgen kan digitaal en is enorm eenvoudig. In onze webshop plaats je heel eenvoudig het benodigd aantal vierkante meters in je winkelmand. Vervolgens geef je tijdens het bestelproces aan waar en wanneer je de graszoden bezorgd wil hebben. Wanneer jouw order bij ons goed is binnen gekomen ontvang je direct daarna een automatisch gegenereerde mail.

Tot slot controleren we jouw order en ontvang je van ons uiteindelijk binnen 24 uur een definitieve bevestiging met daarin een overzicht van jouw bestelling. Afhankelijk van de gekozen bezorgmethode ontvang je van de vervoerder een track & trace code. 

Wanneer kan ik de graszoden het beste laten bezorgen?

Graszoden laten bezorgen doe je het beste één dag voordat je daadwerkelijk gaat leggen. Zo weet je zeker dat je alle benodigdheden op tijd in huis hebt. Op de dag zelf heb je dus helemaal de vrijheid om te beslissen hoe vroeg of hoe laat je wil gaan beginnen met het leggen van het gras.

Hoe worden mijn graszoden thuisbezorgd?

Tijdens het bestelproces in de webshop heb je keuze uit twee verschillende methodes om je graszoden te laten bezorgen. Kies je voor “bezorging met pompwagen”, dan komt er een kleine vrachtauto met laadklep jouw graszoden bezorgen. De chauffeur zal de pallet, met behulp van een pompwagen, uit de vrachtauto rijden en vervolgens op de stoep zetten. Let op! Een pompwagen kan niet door de berm of over grind rijden. 

Bezorging met pompwagen

  • Kleine vrachtauto met laadklep
  • Enkel verhard terrein
  • Incl. track & trace code

Wanneer je de optie “bezorging met meeneemheftruck” aanvinkt, zullen de graszoden worden gebracht met een grote vrachtauto met oplegger. Aan de achterzijde heeft de chauffeur een compacte heftruck hangen welke hij kan loskoppelen. Met deze machine kan de chauffeur de pallet(s) met graszoden vanaf de zijkant uit de vrachtwagen pakken. Een zogenaamde meeneemheftruck kan o.a. over stenen, grind & gras rijden.

Bezorging met meeneemheftruck

  • Grote vrachtauto met oplegger
  • Verhard & onverhard terrein
  • Excl. track & trace code
Een chauffeur met pompwagen heeft een doorgang van circa 1,5 meter breed nodig. De meeneemheftruck is behoorlijk groter en heeft een vrije doorgang van minimaal 2,5 meter breed nodig. 

Hoe laat worden de graszoden thuisbezorgd?

Bij de bezorgoptie “bezorging met pompwagen” ontvang je van onze vervoerder TransMission op de dag van levering voor 9 uur standaard een e-mail met daarin een track & trace code en een verwacht tijdvak van levering. Bij het betalen van een toeslag kan er eventueel ook vóór 9, 10 of 12 uur bezorgd worden.

Ga je voor “bezorging met meeneemheftruck” dan bestaat er keuze uit bezorging gedurende de ochtend of middag. Een verwacht tijdvak van levering zal door de betreffende chauffeur of ons kantoor telefonisch worden doorgegeven. 

Moet ik thuis zijn tijdens het graszoden bezorgen?

Nee, dat hoeft niet persé. Al is dit wel het meest gemakkelijk voor onze chauffeur(s). Alleen in goed overleg kunnen we precies de graszoden bezorgen daar waar jij het wil. Wees dus het liefst thuis, of laat een duidelijke beschrijving van je wensen achter als notitie bij je bestelling.

Zorg er tot slot voor je dat je op de dag van levering minimaal telefonisch bereikbaar bent en we een vrije toegang van circa 2,5 meter breed tot jouw tuin, stoep of oprit hebben.

Graszoden bezorgen op zaterdag

De grasmatten die wij leveren zijn gekoeld en daardoor langer houdbaar dan normaal. Gekoelde graszoden die op donderdagochtend worden besteld, worden in de loop van vrijdag thuisbezorgd, en zijn op zaterdagmiddag zonder verlies van kwaliteit nog prima te leggen.

Zelf graszoden leggen

Heb jij er na een lange tijd van (ver)bouwen genoeg van dat je kinderen zand de huiskamer in slepen? Of ben jij de ontevreden eigenaar van een lelijk gazon dat niet meer te redden valt? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met de aanleg van jouw nieuwe grasmat.

Met behulp van graszoden heb je binnen één dag al een kant-en-klaar gazon waar je meteen van kunt genieten. Al na 14 dagen kunnen kinderen en huisdieren erop spelen. Je hoeft niet persé een hovenier te zijn om graszoden te kunnen leggen. Met een beetje hulp kun je het namelijk ook makkelijk zelf!

Ook interessant  Alle blogs