Zoek
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Gekoeld gras, extra lang houdbaar
Gekoeld gras, extra lang houdbaar
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Bezorging door heel NL & BE
Bezorging door heel NL & BE
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Meer dan 60 jaar ervaring
Meer dan 60 jaar ervaring
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Ma. t/m za afhalen mogelijk
Ma. t/m za afhalen mogelijk
Lees verder
<i class="fa-regular fa-circle-check" style="color: #008d36;margin-right:6px"></i>Vele aanverwante artikelen
Vele aanverwante artikelen
Lees verder
graszoden bezorgen graszoden bezorgd grasmatten bezorgd graszoden geleverd

Graszoden bezorgen

Onder de juiste weersomstandigheden oogsten wij van maart t/m oktober iedere maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagochtend verse graszoden. We stellen het daarom op prijs wanneer een bestelling vóór 12.00 uur wordt geplaatst.

Na het oogstproces worden onze zoden, in loop van de ochtend, direct vacuüm gekoeld om de houdbaarheid te verlengen. ’S Middags worden de gekoelde graszoden klaar gemaakt voor transport. Levering geschiedt normaal gesproken standaard de volgende werkdag. Graszoden bezorgen doen we dus op; dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

*Let op! Deze pagina is enkel bestemd voor (hoveniers)bedrijven. Als particulier graszoden laten bezorgen? Bezoek onze doe-het-zelf webshop

Graszoden bezorgen

Wanneer je een bestelling met graszoden wilt laten bezorgen bieden we keuze uit twee verschillende bezorgmethodes. Namelijk:

Levering met pompwagen (NL)

 • Binnen 1 werkdag (m.u.v. maandag)
 • Vaste prijs voor geheel NL*
 • Tijdslevering mogelijk
 • Inclusief track & trace code
 • Enkel op verhard terrein
 • Meest voordelig tot 2 pallets

Levering met kooiaap (NL & BE)

 • Binnen 1 – 3 werkdagen na overleg
 • Variabele prijs op postcode basis
 • Tijdslevering in overleg
 • Exclusief track & trace code
 • Zowel op verhard als onverhard terrein
 • Meest voordelig vanaf 2 pallets

Graszoden bezorgd met kooiaap

Wanneer je kiest voor levering met kooiaap wordt je bestelling door een grote vrachtwagen met oplegger bezorgd. Met behulp van de kooiaap (meeneemheftruck) worden de graszoden via de zijkant van de oplegger gelost. De kooiaap heeft een doorgang van minimaal 2,5 meter breed nodig. De meeneemheftruck kan zowel over verhard als onverhard terrein heen rijden. 

De transportkosten voor het graszoden bezorgen zijn afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets en de af te leggen afstand. Om de transportkosten transparant in kaart te brengen hanteren we voor Nederland & België bezorgrayons. Dit doen we op basis van de eerste twee cijfers van de postcode van het afleveradres. Bekijk de complete rayonverdeling in PDF-formaat hier.

Bij de bezorgkosten is maximaal 1 uur arbeid ten behoeve van het lossen met de kooiaap inbegrepen. Ieder extra wacht- of werkuur van de chauffeur, door toedoen van de opdrachtgever, wordt belast met een tarief van € 65,-.

Graszoden bezorgd met pompwagen

Kies je voor levering met pompwagen dan komt TransMission, onze externe transporteur, met een kleine vrachtauto voorzien van laadklep je bestelling bezorgen. De pompwagen, waarmee de pallet uit de achterkant van de vrachtauto wordt gereden, heeft ongeveer een doorgang van 1,5 meter breed nodig en kan enkel over verhard terrein heen rijden.

Levering met pompwagen is de snelste manier om graszoden te laten bezorgen. Het is de meest voordelige keuze tot 120 m2. De graszoden worden normaal gesproken in de loop van de volgende werkdag voor 15.00 uur geleverd. Tegen meerprijs is een tijdslevering mogelijk.

 • Tussen 08.00 – 17.00 uur: standaard
 • Tussen 08.00 – 12.00 uur: + €25,-
 • Tussen 08.00 – 10.00 uur: + €40,-
 • Tussen 08.00 – 09.00 uur + €75,-

Bezorging op zaterdag

Levering op zaterdag is in principe niet mogelijk. Doordat wij onze graszoden koelen is dit ook niet per se noodzakelijk. Onze graszoden worden direct na het oogsten gekoeld en daardoor in houdbaarheid verlengd. Gekoelde graszoden blijven langer vers blijven en worden minder snel geel of bruin van kleur.

Graszoden die je op donderdagochtend bestelt, worden vrijdag in de loop van de dag geleverd, en zijn op zaterdag zonder verlies van kwaliteit nog steeds te leggen. Bewaar de graszoden in de tussentijd wel in de schaduw en uit de wind.

Mocht je toch per se een levering op maandag of zaterdag willen, bel ons dan even om te vragen wat de mogelijkheden zijn. 

Statiegeldpallets

De graszoden worden geleverd op statiegeldpallets. Pallets die binnen 6 maanden na levering in ongeschonden staat zijn geretourneerd worden door ons op de eerstvolgende verzamelfactuur gecrediteerd.

Bij een levering met kooiaap nemen wij statiegeldpallets van een voorgaande levering gratis mee retour. In het geval van levering met pompwagen is dit helaas niet mogelijk. Wij laten dit transport namelijk uitvoeren door een externe partij.

Bezorgen en ophalen van legmateriaal

Een gehuurde hand-, elektrische of motorkruiwagen, voor het leggen van Big Slabs, dient door de huurder na gebruik altijd zo snel mogelijk in schone staat retour te worden gebracht. In goed overleg kan het legmateriaal ook naar een volgend adres worden meegenomen of speciaal door ons worden opgehaald. Informeer hiervoor tijdig naar de kosten en mogelijkheden.

Pakketdienst

 Geen zware graszoden nodig? Maar alleen wat graszaad, gazonmest of andere lichte producten? Wij kunnen het bij je laten bezorgen met behulp van een pakketdienst.

 • Dinsdag t/m zaterdag
 • Inclusief track & trace code
 • Een of meerdere pakketten
 • Van 0,5 tot 50 kg

Bestelling afhalen

Bestellingen kunnen standaard worden afgehaald van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Vanaf maart t/m oktober zijn we ook op zaterdagochtend van 08.00 – 13.00 uur geopend. Laden en lossen buiten de openingstijden is in goed overleg altijd mogelijk.

Klant worden

Geïnteresseerd in onze producten en diensten? Om als bedrijf klant te worden hebben we enkele gegevens van je nodig. Jezelf inschrijven kan door gebruik te maken van het inschrijfformulier.

Nieuwsbrief

Ontvang enkele keren per jaar nieuws over ons bedrijf of tips over gazononderhoud.