Graszoden bezorgd

Vanaf het voor- tot het najaar bezorgen we vrijwel dagelijks verse graszoden door heel Nederland. Voor 13.00 uur besteld is de volgende werkdag vaak al in huis. Een bezorgdatum is maximaal 5 werkdagen vooruit te plannen.

Op de door jouw gekozen dag van levering ontvang je ’s ochtends een bericht over het verwachte tijdstip van levering. De chauffeur lost de graszoden vervolgens zo dicht mogelijk bij jouw tuin, oprit of garagedeur.

Graszoden bestellen

Het bestellen van grasmatten kan digitaal en is enorm eenvoudig. In onze webshop reken je eerst het benodigde aantal vierkante meters uit met behulp van de gratis calculator. Deze handige tool geeft automatisch aan hoeveel grasrollen je extra nodig hebt wanneer jouw nieuwe speelgazon bijvoorbeeld bestaat uit een cirkel of een driehoek.

Vervolgens geef je tijdens het bestelproces aan waar en wanneer je de graszoden bezorgd wil hebben. Wanneer jouw order bij ons goed is binnen gekomen ontvang je direct daarna een automatisch gegenereerde mail.

Tot slot controleren we jouw order handmatig op onvolkomenheden en of alle gewenste producten daadwerkelijk op voorraad zijn. Je ontvangt van ons uiteindelijk binnen 24 uur een definitieve bevestiging met daarin een overzicht van jouw bestelling.

>> Direct online graszoden bestellen

Moet ik thuis zijn als de graszoden worden geleverd?

Nee, dat hoeft niet persé. Al is dit wel het meest gemakkelijk voor onze chauffeur(s). Alleen in goed overleg kunnen we de grasmatten namelijk precies daar leveren waar jij het wil. Wees dus het liefst thuis, of laat een duidelijke omschrijving van je wensen achter in het bestelformulier.

Zorg er tot slot voor je dat je op de dag van levering minimaal telefonisch bereikbaar bent en we een vrije toegang van circa 2,5 meter breed tot jouw tuin, stoep of oprit hebben.

Hoe weet ik hoe laat mijn bestelling wordt geleverd?

Afhankelijk van waar de grasmatten bezorgd moeten worden ontvang je op de gewenste bezorgdatum óf een telefoontje óf een e-mail met daarin een tijdsindicatie van levering.

In de regio Tilburg –Den Bosch – Waalwijk voeren we de bezorging vaak zelf uit. Je kunt dan een belletje verwachten rechtstreeks van de chauffeur of ons kantoor.

Leveringen buiten deze regio besteden we uit aan een transporteur. Deze verstuurt op de dag van levering voor 09.00 uur een e-mail met daarin een track & trace code en het verwachte tijdvak van levering.

Wanneer kan ik de graszoden het beste laten bezorgen?

Je kunt de graszoden het beste één dag voor het leggen laten bezorgen.
Zo weet je zeker dat je alle benodigdheden zeker op tijd in huis hebt. Op de dag zelf heb je dus helemaal de vrijheid om te beslissen hoe vroeg of hoe laat je wil gaan beginnen met het leggen van het gras.

De grasmatten die wij leveren zijn gekoeld en daardoor langer houdbaar dan normaal. Graszoden die bijvoorbeeld op donderdagochtend zijn besteld, worden in de loop van vrijdag thuisbezorgd, en zijn op zaterdagmiddag zonder verlies van kwaliteit nog prima te leggen.

>> Alle veelgestelde vragen over graszoden

Zelf graszoden leggen

Heb jij er na een lange tijd van (ver)bouwen genoeg van dat je kinderen zand de huiskamer in slepen? Of ben jij de ontevreden eigenaar van een lelijk gazon dat niet meer te redden valt? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met de aanleg van jouw nieuwe grasmat.

Met behulp van graszoden heb je binnen één dag al een kant-en-klaar gazon waar je meteen van kunt genieten. Al na 14 dagen kunnen kinderen en huisdieren erop spelen. Je hoeft niet persé een hovenier te zijn om graszoden te kunnen leggen. Met een beetje hulp kun je het namelijk ook makkelijk zelf!

>> Zelf graszoden leggen, 7-stappenplan

Ook interessant  Alle blogs

Gras zaaien

Wil jij je gazon gaan inzaaien? Dan kies je voor een van de eenvoudigste manieren om je gazon aan te leggen. Graszaad zaaien is namelijk

Lees verder »

Gazonwekker

Ontvang vier keer per jaar bericht wanneer het tijd is om je gazon te bemesten.