DCM Vital Green Gazon 10 kg gazonmest

33,95

Ruim op voorraad

DCM Vital Green Gazon 10 kg

DCM Vital Green Gazon is een evenwichtig samengestelde meststof op gemaakt van organische en minerale grondstoffen. De unieke combinatie van direct opneembare en langwerkende voeding zorgt voor onmiddellijk én aanhoudende groei van gras.

De beste periode van het jaar om het product te gebruiken is van begin mei tot eind augustus. DCM Vital Green is uitermate geschikt om te strooien nadat je in april of mei je gazon hebt geverticuteerd en doorgezaaid. De mest genereert goede (her)groei waardoor een gehavend gazon zich snel laat omtoveren tot een gesloten grasmat.

Vital Green bevat extra kalium wat in de zomer zorgt voor een sterke en dichte grasmat die goed bestand is tegen droogte en betreding. Door toevoeging van extra magnesium en ijzer krijgt het gras een diepgroene kleur.

De gazonmest bestaat uit fijne korrels voorzien van de gepatenteerde Minigran® technologie. Dit wil zeggen dat de mestkorrels allemaal exact hetzelfde zijn qua samenstelling en verhouding. Dit zorgt voor een egale kleur en gelijkmatige groei na toepassing.

De fijne korrels zijn geurarm en werken nagenoeg stofvrij tijdens het strooien. Je verdeelt de korrels evenvoudig met de hand of een speciale meststofstrooier. Een zak DCM Vital Green 10 kg is goed voor maximaal 250 m2 gazon.

Bemestingsschema per 100 m2

  • Mrt – apr: 4 kg DCM Gazonstart
  • Mei – jun: 4 kg DCM Vital Green Gazon
  • Jul – aug: 4 kg DCM Vital Green Gazon
  • Sep – okt: 4 kg DCM Gazonmeststof Najaar

De meststof komt het beste tot zijn recht wanneer je hem strooit vlak voor een regenbui.
Even geen regen in het vooruitzicht? Strooi dan gewoon de meststof wanneer het jou het beste uitkomt en zet naderhand de sproeier even aan.

Geen specificaties gevonden.

 

Geen documenten gevonden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Vital Green Gazon 10 kg gazonmest” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

service-employee.png

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op.

Gerelateerde producten