DCM Gazonmeststof Najaar 10 kg

31,94

Ruim op voorraad

DCM Gazonmeststof Najaar 10 kg

De najaarsmest van DCM is de ideale mest waarmee je een gazon winterklaar kunt maken. Na het strooien van deze meststof voelt het gras zich sterker en gezonder. Het is daardoor minder vatbaar voor schimmels in het najaar. DCM Gazonmeststof Najaar bevat extra veel kalium waardoor gras beter bestand raakt tegen koud, nat herfst- en winterweer.

Naast een goede verhouding in hoofdelementen, stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K), bevat de najaarsmest van DCM ook spoorelementen zoals ijzer en magnesium. Een gazon blijft daardoor langer groen in de winter.

De najaarsmeststof bestaat uit fijne korrels voorzien van een gepatenteerde formule. Namelijk; Minigran®. Iedere Minigran korrel is exact hetzelfde qua samenstelling en verhouding. De uniforme kwaliteit garandeert na het strooien egale groei en een homogene kleur.

DCM Najaarsmest bevat een grote hoeveelheid organische grondstoffen. Onder andere: cacaodoppen, beendermeel en vinasse. De kleine korreltjes zijn geurarm en stofvrij te strooien. Met één zak DCM Gazonmeststof Najaar 10 kg kun je maximaal 250 m2 gras bemesten.

Bemestingsschema per 100 m2

  • Mrt – apr: 4 kg DCM Gazonstart
  • Mei – jun: 4 kg DCM Vital Green Gazon
  • Jul – aug: 4 kg DCM Vital Green Gazon
  • Sep – okt: 4 kg DCM Gazonmeststof Najaar

De voedingsbronnen in DCM Najaarsmeststof Gazon zijn het meest effectief  wanneer je het strooit vlak voor een regenbui.

Geen specificaties gevonden.

 

Geen documenten gevonden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Gazonmeststof Najaar 10 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

service-employee.png

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op.

Gerelateerde producten