Graszoden laten leggen

Graszoden leggen is iets wat in principe iedereen kan. Toch kan het voorkomen dat je per ongeluk wat foutjes maakt, waardoor het gazon niet goed zou groeien. Of stel je voor dat het na verloop van tijd zou verzakken, waardoor alles opnieuw moet worden geëgaliseerd.

Ontbreekt het je daarnaast ook nog aan de benodigde tijd? Of zie je het niet zitten om allerlei gereedschap te moeten huren? Dan is het inschakelen van een vakbekwame hovenier met de juiste kennis, jarenlange ervaring en handige machines een verstandige keuze.

Een goede hovenier kan je nieuwe gazon razendsnel aanleggen zonder dat jij er om kijken naar hoeft te hebben. Daarnaast zorgt hij er vaak voor dat je niet met afvalstukken of een hoop grond blijft zitten waar je niks aan hebt.

Werken met een hovenier geeft de garantie op;

  • Een strak gazon
  • Gezonde groei 
  • Jarenlang plezier

Op zoek naar een hovenier die werk levert waar je op kunt vertrouwen? Wij brengen je graag in contact met een van onze afnemers waar wij goede ervaringen mee hebben.

Vul je gegevens in

Ook interessant  Alle blogs

Gras zaaien

Wil jij je gazon gaan inzaaien? Dan kies je voor een van de eenvoudigste manieren om je gazon aan te leggen. Graszaad zaaien is namelijk

Lees verder »

Gazonwekker

Ontvang vier keer per jaar bericht wanneer het tijd is om je gazon te bemesten.